Denzel Washington Filmek Online Magyarul

Lehet valaki becsületes létére kőkemény gengszter?

Denzel washington filmek online magyarul rambo

  • Denzel washington filmek online magyarul ingyen
  • Mennyit hízik a baba 1 hónap alatt
  • V mint vérbosszú teljes film magyarul videa
  • Denzel washington filmek online magyarul ncore free
  • Denzel washington filmek online magyarul romantikus filmek

színész, rendező, szereplő Született: 1954. december 28. (66 éves) (Amerikai Egyesült Államok, Mount Vernon, New York) Mount Vernonban, New York államban született 1954-ben, eleinte újságírónak készült, a színészetet a San Franciscó-i Amerikai Színházi Konzervatóriumban tanulta. Filmen és televízióban is játszott, a nyolcvanas években már rendszeresen foglalkoztatták. 1987-ben még csak jelölték az Oscar-díjra a Kiálts szabadságért! című alkotásért, a díjat azonban két évvel később sikerült elnyernie Az 54. hadtest ért. Feltűnt a Malcolm X, a Philadelphia – Az érinthetetlen, a Sok hűhó semmiért, a Pelikán Ügyirat, az Utolsó esély, a Bátrak igazsága, A csontember, a Kinek a papné és a Hurrikán című produkciókban is. Az ezredfordulót követően olyan filmekben játszhatott, mint a Kiképzés, a Végszükség, az Időzavarban, A tűzben edzett férfi, A mandzsúriai jelölt, a Déjà vu, az Amerikai gengszter, a Hajsza a föld alatt, A védelmező és A hét mesterlövész. 1983-ban vette feleségül Pauletta Pearsont, négy gyermekük született.

denzel washington filmek online magyarul 2020 denzel washington filmek online magyarul rambo

Denzel washington filmek online magyarul ingyen

A nyomozásban Amelia ( Angelina Jolie), a fiatal rendőrnő segít neki. Együttes erővel szállnak szembe a magát Csontembernek nevező őrülttel szemben. 14. Déja Vu (Deja Vu, 2006) Mindenki tudja, milyen az az érzés, amikor úgy érezzük, mintha egy eseményt átéltünk volna már korábban. Doug Carling (Denzel Washington) ügynököt épp egy deja vu vezeti egy furcsa bűnesethez. Egészen határozottan érzi, hogy a halott lányt már látta valahol, és a komp nem baleset folytán égett le. Egy különleges katonai eszközzel felszerelkezve elindul, hogy elfogja a tetteseket, és kiderítse, honnan is ered a megmagyarázhatatlan érzés. 13. 2 kaliber (2 Guns, 2013) Úgy tanultuk, hogy a bűnözők a rosszfiúk, a zsaruk pedig a jófiúk. A valóság persze nem ilyen egyszerű. Trench (Denzel Washington) egy elszánt rendőr, Steadman ( Mark Wahlberg) pedig egy ravasz tengerészeti nyomozó. Mindketten úgy veszik fel a harcot a maffia ellen, hogy beépülnek a bűnözők közé. Munkájukat olyan jól végezik, és olyan mélyre merültek az alvilágban, hogy már nem találják a kiutat.

denzel washington filmek online magyarul

Hirdetés Hirdetési lehetőség Szabályzat Felhasználási feltételek Tartalom eltávolítási irányelvek Jogi nyilatkozat Segítség Kapcsolat © Minden jog fenntartva. 2021

2020. január 30. : Színészek, akik színész szüleikkel szerepeltek egy filmben És színészek, akik színész gyerekeikkel szerepeltek egy filmben. 2019. október 4. : Denzel most is szorgoskodik Lelkiismeretes újságíró, lelkiismeretlen rendőr, beépített ügynök és... 2019. március 29. : Ebből a tragédiából sosem elég Ismét filmfeldolgozás készül Shakespeare Macbeth-jéből. Ezúttal Denzel... 2018. november 5. : Tom Hanks rövidfilmben emlékezett meg a Philadelphia 25 éves évfordulójáról Az AIDS 1993-ban még tabutéma volt, ma már a Coca-Cola is felvilágosító videót... 2018. szeptember 27. : Csuklyások - BlacKkKlansman - Ez az év legmenőbb filmje! Hogy ezt a címet fejből senki sem tudja majd leírni, az egy dolog, de hogy Spike Lee... 2018. augusztus 23. : Nem hadtest, hanem ezred! Egy ezred történetét követi a film, nem egy egész hadtestét, de ez az ezred az... 2018. augusztus 14. : A védelmező 2 - Még folytatásnak is rossz! Képzeljék, ez egy olyan film, ahol az igazi történet csak egy óra elteltével... 2018. június 25. : Nagy kár volt pont ezt a sofőrt hívni Itt a Denzel Washington-féle A Védelmező 2. új előzetese!

Legújabb bevetésük során a maffiától kell lopniuk, azonban úgy fest, valaki átverte őket, és véletlenül a CIA-tól lopják meg. Nyakig ülnek a pácban, de a túlélésre csak együtt van esélyük. A rendező bevallása szerint a film legemlékezetesebb sorait Denzel Washington és Mark Wahlberg rögtönözték. Bobby szerepére először Vince Vaughn, Stig szerepére pedig Owen Wilson volt az első jelölt, de még a forgatás előtt lecserélték őket. 12. Az utolsó esély (Crimson Tide, 1995) Orosz militánsok elfoglalnak egy nukleáris támaszpontot, és támadásra készülnek. A USS Alabamának, egy orosz vizeken tartózkodó amerikai tengeralattjárónak lehetősége van semlegesíteni őket, ám ha megteszik, azzal nemzetközi konfliktust robbantanak ki. A harc ezúttal Frank Ransey (Gene Hackman) kapitány és első tisztje, Ron Hunter (Denzel Washington) hadnagy között tör ki a világ sorsáért. Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára. Washington szerepét eredetileg Andy García játszotta volna.

5 (amerikai dráma, 194 perc, 1992) 1991 Visszakézből (amerikai akciófilm, 96 perc, 1991) Mississippi Masala (amerikai-angol romantikus film, 118 perc, 1991) 1990 Zűrzavaros hekus 6. 1 (amerikai vígjáték, 100 perc, 1990) Mo' Better Blues (amerikai filmdráma, 129 perc, 1990) 1989 Az 54. hadtest (amerikai háborús filmdráma, 118 perc, 1989) 1988 1987 1986 Hatalom (amerikai filmdráma, 111 perc, 1986) 1984 Katonatörténet 8.

Sitemap | Toyota rav4 gyári alufelni 18, 2024