Téli Gumi 195 55 R20

  1. 195/55r15 használt téli gumi Archives - Autógumicentrum
  2. Téli gumi 195 55 r20 tires
  3. Téli gumi 195 55 r20 price

DEFEKTTŰRŐ ERŐSÍTETT

195/55r15 használt téli gumi Archives - Autógumicentrum

2002-tõl a Coninental és a Bridgestone, egyesítették eõiket a defekttûrõ abroncsok fejlesztésének terén, cél pedig nem kevesebb, mint egy világszerte elfogadottá, és megszokottá tenni ezeket az abroncoskat. Ezeket a defekttûrõ technológiával készült abroncsok a Flat Run System elnevezésû rendszer fémjelzi. Jellemzõen a defekttûrõ abroncsok jelõlése az RFT jelölés ( Run Flat Tyres). A defekktûrõ abroncsokkal nem szükséges azonnal félreállni és kerékcserét végezni defekt esetén, csupán le kell lassítanunk 80 km/h-s sebességre, és kényelmesen elautózhatunk a következõ szervízig. A defekktûrõ abroncsok csak abroncsnyomás mérõve lfelszerelt jármûvekbe szerelhetõk. A Continental gumiabroncs termékválasztéka az gépkocsigyártás teljes palettáját lefedi, a hagyományos abroncsoktól kezdve akár a defekttûrõ vagy terepjáró abroncsokat tekintve. Termékei között számos felsõ- és középkategóriás autógyártó által jóváhagyott elsõ szerelésû abroncs található. A Continental 2008-as fejlesztése a a SELF-SEALING, (magától záródó) defekttûrõ gumiabroncs.

Erről a megrendelés után külön tájékoztatjuk Önt!

Oponeo más országokban: België / Belgique Česká republika Deutschland Éire España France Italia Magyarország Nederland Österreich Polska Slovenská republika United Kingdom Nem csak Magyarországon folytatjuk a tevékenységet, hanem még Például: Lengyelországban, Németországban, Ausztriában, Spanyolországban, Hollandiában, Belgium, Szlovákia, Olaszországban, Csehországban, Szlovákiában, Franciaországban és Írországban. Jövőben szeretnénk több európai piacon is jelen lenni. Egész Európában a termékeink felhasználók láthatók. Kattintson a térképen található zaszlóra, hogy nézze meg a külföldi üzletünket! A szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja szerződési feltételeinket, amelyeket az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Politika tartalmaz. Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Politikát.

Téli gumi 195 55 r20 tires

A kötelező garancián túlmenően 1 évig biztosítunk vásárlóinknak "KÁTYÚGARANCIÁT" webáruházunkban, amely kizárólag személy és 4X4 abroncsokra vonatkozik. (kisteher abroncsokra nem érvényes) A Kátyúgarancia olyan károkra vonatkozik, amely nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem a helytelen vezetői magatartás vagy előre nem látható úthibák miatt következtek be. Ezek lehetnek: Rongálás Szeg beszúródás, éles tárgyak okozta sérülések. Egyéb defektek. Útpadkára, történő le- felhajtás, kátyúba behajtás. Blokkoló fékezés, nem megfelelő guminyomás miatti meghibásodások. A kátyúgarancia a megvásárolt 4db abroncsból 1 darabra vehető igénybe Kivételek a garancia alól: Elvesztés, lopás és mindenfajta futómű hibából, vagy nem megfelelő nyomással történő tartós használatból eredő rendellenes kopás. A kátyúgarancia Magyarország területén érvényes. Az Ország több mint 60 Point-S kereskedőjénél igénybe vehető, függetlenül attól, hogy melyik Point-S kereskedőnél vásárolta abroncsát. A Point-S Kátyúgarancia kiegészíti a szokásos gyártói garanciát, amely kizárólag az abroncsok gyártási hiba mentességére vonatkozik.

  1. 195 55 16 Coll Gumik - Hasonlítsa össze az árakat és vásároljon | Autogumik.net
  2. Építőanyag, tégla, szigetelőanyag, cserép, vakolat - GRaS Kft.
  3. 195/55R15 Téli gumi - Hankook W452 i*cept RS 2 89H
  4. Téli gumi 195 55 r20 hp
  5. Téli gumi 195 55 r20 review
  6. Samsung galaxy note 20 ultra ár
  7. Alumínium rugós zsanér szúnyogháló ajtóhoz
  8. Fishdom 3 magyarul letöltés ingyen film magyarul
  9. Benedek tibor danone reklám videó a tv
  10. Téli gumi 195 55 r20 manual
  11. Téli gumi 195 55 r20 white
  12. Attack on titan 3 évad 13 rész 13 resz indavideo

Megfontolhatja ezt, ha például autóját versenypályán kívánja vezetni. Megváltoztathatja a gumiabroncs méretét is, ha nehezebb teher szállítására van szüksége. Ha valami nehéz szállítást igényel, vagy ha valamilyen pótkocsit húz, akkor nagyobb gumiabroncsokkal felszerelt gumiabroncsokat szerelhet fel, vagy XL vagy RF jelzéssel jelölheti "Extra rakomány" vagy "Megerősített". De óvatosan! Ha ilyen változtatásokat tervez, valószínűleg érdemes egyeztetni a jármű gyártójával vagy gumiabroncs szakértővel. Valószínűleg tudatnia kell a jármű biztosítójával is, csak hogy biztonságban lehessen. 195 55 16 gumi mérettel kapcsolatban tudja, hogyan kell olvasni az abroncs oldalfalát? Érdemes megnézni saját autóját, hogy megismerkedjen a r16 195 x 55 gumiabroncs oldalsó oldalán található számokkal. Ha így tesz, akkor mindig győződjön meg arról, hogy a megfelelő gumiabroncsok vannak-e felszerelve, és ha először ellenőrzi, akkor talán eltérés is felfedezhető. Ez egy rövid útmutató a számok és betűk megértéséhez a gumiabroncs oldalfalán.

Téli gumi 195 55 r20 price

Találatok szűkítése Terhelési index: Sebesség index: Fogyasztás Nedves út Külső zaj Erősített kivitel Defekttűrő rendszer Legalább 4 elérhető

Ön egy 195 mm széles, 65 oldalfal magasságú, 15" átmérőjű (195/65R15 téli gumi) autógumit keres? Itt találhatja az Ön számára legmegfelelőbb 195/65R15 méretű téli gumiabroncsokat. Az akciós téligumikat a lista elején láthatja. A 15"-os abroncs leginkább a kompakt városi kisautók gyárilag szerelt mérete. Ha nem biztos benne, hogy ez a méret kell az Ön autójára, vagy bármilyen kérése van, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal a +36-30/273-8183 telefonszámon, ahol munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére.

A folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően a gumiipar jelentős változásokon ment keresztül. A continental fejlesztette ki először a kord abroncsokat, ők adnak először kormot az autógumikhoz, kialakítva a jellegzetes fekete színét. A Continental adta be 1943-ban a tömlő nélküli autógumik szabadalmát is. A Continental által gyártott prémium téli gumi és nyári gumi a legmagasabb színvonalon készülnek. A Continental márka elismertségét jelzi, hogy Európában a legtöbb személyautót Continental autógumikkal szerelve adnak ki a gyárból. A Continental a világ gumigyártóinak sorában mindig az élvonalban szerepelt, mind a nyári gumik, mind a téli gumik tekintetében. A gumiteszteken sorra az első helyeket szerzi meg, ezzel bizonyítva a folyamatos csúcsminőségét. Téligumi, nyárigumi és négyévszakos gumik. Continental csúcsminőségű prémium nyári gumiabroncsai, 5 tesztben is győzelmet arattak 2014-ben. A ContiSportContact ™ 5 egyértelmű győzelmet aratott a német Auto Club Europa és az osztrák ARBÖ autóklubok, valamint a német GTÜ műszaki szakértői intézet 11 autógumit összehasonlytó közös tesztjében.

A self-sealing technológiával készült abroncsok esetén, a futófelület alatt közvetlenül elhelyezkedõ védõrétegnek köszönehõen, ezek a gumik, akár 5mm átmérõjû szög vagy egyéb éles tárgy okozta lyukat is azonnal bezárnak, és biztosítják a balesetmentes továbbhaladást.

  1. Ilyen lakást vehetsz 5 millió alat peraga
  2. Sakurazaka hirose a holnap hatra tv
  3. Ercsibe azonnal koltozheto olcso elado haz tulajdonostol debrecen
  4. Riverdale 1 évad 3 rész

Sitemap | Toyota rav4 gyári alufelni 18, 2024