Castle 2 Évad 3 Rész

Castle - 2. évad 3. rész videók Itt találhatod azokat a videókat amelyeket már valaki letöltött valamely oldalról az oldalunk segítségével és a videó címe tartalmazza: Castle - 2. rész A videókat megnézheted vagy akár le is töltheted, a letöltés nagyon egyszerű, és a legtöbb készüléken működik.

Castle 2 évad 3 rész ad 3 resz magyarul

Castle - 2. évad (2016) Castle Kategória: Vígjáték Bűnügyi Dráma Misztikus Romantikus Tartalom: A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett (Stana Katic) nyomozónő mellett a nyomozásokban. Ennek azonban Beckett cseppet sem örül, mert Castle idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton civódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.

Castle 2 évad 3 rész gs 1 evad 3 resz indavideo

Castle 2 évad 3 rész ia 1 evad 3 resz magyarul

Castle 2 évad 3 res publica

  1. Castle 2 évad 3 rész 1 evad 3 resz indavideo
  2. Castle 2. évad | Online-filmek.me Filmek, Sorozatok, teljes film adatlapok magyarul
  3. Castle 2 évad 3 rész dje 2 evad 3 resz videa
  4. Castle - 2. évad online sorozat
  5. Castle 2 évad 3 rész an 3 evad 3 resz indavideo
castle 2 évad 3 rest in peace castle 2 évad 3 resa.com

A férfi lakásán megtalálják Jenna cipőjét, és egy díj is hiányzik, olyan alakú, amivel Jenna-t leszúrták. A fotós beismeri a lány nála járt, de az le akarta buktatni. Mikor Wyatt észrevette a telefont, elvette tőle, erre Jenna lekapta a díjat és hadonászni kezdett vele. Megvágta a férfi karját és elrohant. Beckett szerint viszont nem ő tette. A nyomokat a lakásán hagyta, a hullát meg az ablakkal szemben? Martha-ról láthatunk fiatalkori képeket:) Beckett tovább nyomoz és megtalálják a telefont is. A hangfelvételből Wyatt tisztázódik, de lesz egy új gyanúsított, akit úgy kell leleplezniük, hogy az ne jöjjön rá, hogy a gyilkosság előtt már nem vett a hangfelvevő. Trevis - az áldozat férje - megtörik, bevallja a gyilkosságot. A nyomozónő szembesíti vele, hogy a felesége nem is akarta elhagyni... Kate pedig holnap megkapja az új Castle könyvet Ryan és Esposito pedig nem tudja, nem jó Beckett-et zsarolni.... Kár, hogy ezt Castle már nem látja.... Közben Martha mégis elvállalta a szerepet, annyival finomítva a dolgon, hogy nem kell színen kívűl meghalnia.

Sitemap | Toyota rav4 gyári alufelni 18, 2024