Óriásláb Fia Teljes Film Magyarul

  1. Óriásláb fia (film, 2017) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
  2. Óriásláb fia
  3. Óriásláb – Családi bevetés

A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja. Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját. Bemutató dátuma: 2017. szeptember 7.

Óriásláb fia (film, 2017) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu

2017. szeptember 7. Korhatár Kronológia Következő Óriásláb – Családi bevetés További információk IMDb Az Óriásláb fia (eredeti cím: The Son of Bigfoot) 2017 -ben bemutatott amerikai – francia – belga 3D-s számítógépes animációs film, amely Bob Barlen és Cal Brunker ötlete alapján írta. Az animációs játékfilm rendezői Ben Stassen és Jeremy Degruson, producerei Gina Gallo, Mimi Maynard, Domonic Paris, Ben Stassen, Caroline Van Iseghem és Steve Waterman. A zenéjét Puggy szerezte. A mozifilm az nWave Pictures, a StudioCanal, a Belga Productions, az Illuminata Pictures és a Waterman Entertainment gyártásában készült, a StudioCanal forgalmazásában jelent meg. Műfaja kalandos filmvígjáték. Dél-Afrikában 2017. augusztus 11-én, Magyarországon 2017. szeptember 7-én mutatták be a mozikban. Cselekmény [ szerkesztés] Dr. Harrison (Óriásláb) egy ritka génmutációban szenved, melynek következtében rengeteg szőr nő az egész testén, máshogy hall, és hatalmasra nő a lába. Óriásláb egy gyógyszeripari cégnél, a Séró Rt.

Óriásláb fia

Értékelés: 27 szavazatból A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja. Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját. Bemutató dátuma: 2017. szeptember 7. Forgalmazó: Freeman Film Stáblista:

imagine dragons demons dalszöveg magyarul

Óriásláb – Családi bevetés

Kicsik és nagyok együtt drukkolhatnak a szupercsaládnak, akik mókás és izgalmas pillanatokkal teli bevetésre indulnak, hogy megmentsék a természet védtelen lakóit a fenyegető veszélytől. Az Óriásláb – Családi bevetés felejthetetlen szórakozást ígér az egész családnak. Bemutató dátuma: 2020. október 1. Forgalmazó: Freeman Film Stáblista:

óriásláb fia teljes film magyarul videa
  1. Polgármesteri hivatal v. ker állások
  2. A mi kis falunk 9 rész video.com
  3. Sg.hu - Előzetest kapott az Óriásláb fia 2
  4. A mi kis falunk 2. évad online nézése Reklámmentesen - 22.000 film és sorozat
  5. Deutsch anita és kinizsi ottó se
  6. Microsoft surface laptop magyar billentyűzet 2017
  7. Kisalföldi ASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium - Az iskolák listája - az iskolák legnagyobb adatbázisa

Sitemap | Toyota rav4 gyári alufelni 18, 2024