Milyen Márkájú Laptopot Érdemes Venni

Minőségben és strapabíróságban nem a legjobb. Elég könnyen hajlik és viszonylag kis idő múlva az egyik zsanér kiszakadt a helyéről. Ha ki szerettem volna takarítani, vagy akármit is szerettem volna csinálni vele, akkor elég sok darabban szét kellett szednem hozzá. Régebbi Lenovo Thinkpad-et szervizeltem és meglepően jól szerelhető volt. Az a modell i5-ös processzorral és 4GB RAM-mal volt ellátva. Véleményem szerint egy SSD hozzáadásával simán megállja a helyét még ma is. Persze nem játékra. Nem rég megkerestek, hogy takarítsak ki és pasztázzak újra egy Toshiba laptopot. Nem egy mai darab volt, de nem volt olyan gyenge teljesítményileg. Csak annyit róla, hogy ehhez a művelethez apró darabokra kellett szedni a laptopot. Még egyszer nem szívesen hajtanám végre ezt a műveletet. A 3 gyártó közül eddig a HP nem okozott még csalódást. -RR

Milyen laptopot érdemes venni 2020-ban?

2020-ban vadonatúj modellek érkeznek, melyek már nem Intel processzort, hanem az Apple saját, ARM-alapú megoldását használják. Továbbá a korábbi években tapasztalt billentyűzetproblémák is eltűntek, mivel a mai modellekbe már az új, strapabíró kapcsolók kerülnek. A MacBook Pro sorozat a legerősebb, de ez nem azt jelenti, hogy a többi MacBookot nem érdemes szemügyre venni - az Air széria például kiváló választás lehet a márkával ismerkedőknek. Az Apple nemrég frissítette a MacBook Air modelleket a 10. generációs Ice Lake processzorokkal. HP Lehetséges, hogy a HP laptopoknak nem mindig volt jó hírnevük, de az utóbbi években dizájn és teljesítmény szempontjából is nagy fejlődés volt megfigyelhető. A jelenlegi notebookok nagyon gyorsak, erősek és könnyű őket kezelni. Szépek az új Spectre modellek az elegáns megjelenésükkel, de az Envy 13 a maga modern kisugárzásával sem mutat rosszul. Ezekkel a modellekkel megbízható kategóriába kerültek a HP notebookok. Mára a HP újra a világ legjobb, legmegbízhatóbb gyártói között szerepel, részben az ügyfeleket szolgáló és segítő opcióknak köszönhetően, mint például a 3 éves garancia.

Milyen márkájú laptop érdemes venni videos

  1. Milyen márkájú laptop érdemes venni serial
  2. Milyen márkájú laptop érdemes venni online
  3. Milyen márkájú laptop érdemes venni videos

Nekem HP van! Semmi gond nem volt még vele. 6 éves. A férjemnek Acer volt, sok bajom volt vele, majd laktózérzékeny lett. A lányom ráborította a vacsi utáni tejet. :D Az enyém Samsung; 2 éve semmi mûszaki probléma nem volt vele. Sziasztok! Szeretnék venni egy laptopot, de teljesen tanácstalan vagyok. Minden eladó a pólóján viselt márkát ajánlja. :) Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, vagy Toshiba hasonló teljesítményű és árfekvésű (100-130 eFt) márkák közül melyik a megbízhatóbb? Milyen márkájú laptopot vegyek: Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, vagy Toshiba? További ajánlott fórumok: Milyen laptopot vegyek és hol? Milyen márkájú laptopot vagy notebook-ot érdemes venni? Milyen laptopot vegyek? Milyen laptopot vegyek, sürgős Milyen laptopot vegyek? Milyen szempontokat vegyek figyelembe, ha laptopot szeretnék vásárolni?

Milyen márkájú laptop érdemes venni

Nagyjából azonos minőségben és felszereltségben kaphatók, maximum kinézetben van komolyabb eltérés közöttük. Ha csak alapszintű felhasználásra kell laptop akkor jelenleg HP 250, vagy a Lenovo 110 -es széria ugyan úgy megfelelhet mint a Dell Vostro 3568 vagy az Acer 571 -es széria valamelyik modellje. Nagyjából azonos tudású gépek és ebben az árkategóriában egyik gyártó sem tud többet nyújtani a másiknál. Összegezve: Jobb a Toyota a Hondánál? Vagy a Volkswagen a Renault-nál? Erre senki nem tudja a választ. Így van ez a laptopokkal is. Mindenki megtalálhatja a neki megfelelő tudású laptopot és a keresgélés is sokkal egyszerűbb és stresszmenteseb ha a személyes igényeket vesszük figyelembe nem pedig bizonyos márkákhoz ragaszkodunk. Az ismert laptop márkák közül bármelyiket nyugodt szívvel meg lehet vásárolni. Mindenkinek kellemes vásárlást kívánunk. Kategória: Cikk, címkék: vostro 3568, acer 571, hp 250, lenovo 110, honda, toyota, renault, fujitsu, Predator, Vostro, acer, Volkswagen, Dell, HP, Lenovo, ROG, Asus, dátum: 2017-03-16.

← Előző bejegyzés Következő bejegyzés →

Milyen márkájú laptopot érdemes veni vidi vici

milyen márkájú laptop érdemes venni 4

Microsoft Ezelőtt 10 évvel valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy a Microsoft az egyik legjobb laptopmárka lesz a piacon, de ma már előkelő helyet foglal el ezen a listán. Néhány merész és megbízhatatlan Surface tablet után sikerült megtalálni a legjobb komponenseket és megoldásokat, így a Microsoft 99%-os megbízhatósággal kínálhatja a saját Surface modelljeit, melyek néha kategóriájában a legjobb hardverrel rendelkeznek. Kompakt, mégis erős, sokoldalú eszközökről van szó, amik tökéletesen kihasználják a Windows 10 nyújtotta lehetőségeket. Játékra ezeket sem ajánljuk, viszont munkához, tanuláshoz, szórakozáshoz és minden máshoz tökéletesen megfelelnek. Asus A gamerek számára az Asus biztosan nem ismeretlen, kiváló, dizájnos, erős gamer laptopokat is gyártanak a számos periféria és komponens mellett. Akinek a hordozhatóság az elsődleges, az a Zenbookokban és a Chromebookokban találhatja meg, amit keres, aki viszont kimondottan úgy akar gépet újítani, hogy az új masina játékok futtatására is kiválóan alkalmas legyen, annak a ROG sorozat termékei között kell nézelődnie.

Ez leginkább az XPS modellekre érvényes, melyek teljesítmény és anyaghasználat szempontjából is kiemelkedőek. A Dell az elsők között volt, aki bevezette a 10. generációs Intel Lake processzorokat a laptopokba, amik kiváló teljesítménnyel bírnak, és az akkumulátor életerejét is kevésbé rövidítik elődeikhez képest. A Dell termékei amellett, hogy nagyon jól néznek ki, nagyon jó műszaki felszereltséggel rendelkeznek, prémium anyagokból vannak és hordozhatóság szempontból is kiválóak; nagyon könnyű gépek. Apple Amiben mindenki egyetért az Apple termékeivel kapcsolatban, az a megbízhatóság és a kiszámíthatóság. Amikor egy MacBookot vásárolsz, tudod, mire számíthasz. Fantasztikus képernyőre kiszámítható akkumulátor üzemidőre számíthatsz a gyönyörű formatervezésű, kifinomult, vékony laptoptól. A márkát meg kell fizetni: általában drágább, mint windowsos társai, és játékra például egész korlátozottan alkalmasak, de amikor a megjelenésről, megbízhatóságról és a mindennapi vagy akár a professzionális használatról van szó, egy MacBook a dobogó legtetején helyezkedik el.

Sitemap | Toyota rav4 gyári alufelni 18, 2024