Samsung Galaxy A3 2016 Teszt

Nagy kár érte, hiszen itt vártam igazán javulást. Ezen kívül maradt a szokásos szoftveres felhozatal, HDR fotókat csinálhatunk, Panoráma képeket készíthetünk és sorozatfelvételek megörökítésére is lehetőség van. Nem nőtt a videók felbontása sem, maradt minden Full HD-ban. Még a szelfibajnokokat is el kell keserítenem, az 5 megapixeles kamerában sem történt változás, igaz ezzel korábban sem volt igazán problémám. Zenei téren sem piszkálták meg a bevált megoldásokat a mérnökök, a már ismert, album, előadó, lejátszási lista és dal szerint csoportosító szoftvert kapjuk meg, amely mellé FM-rádió is jár, utóbbihoz persze headsetet kell használnunk. Hiányzik az ujjlenyomat-olvasó Jó hír, hogy ebből a változatból már nem kell ügyesnek lenni, hogy spéci – a régi A3-asnál FU verziós – készüléket fogjunk ki, hogy normális memóriával és LTE kapacitással rendelkező telefonunk legyen: ez már alap. Az is jó hír, hogy a 2016-os A3-asból is van két SIM kártyás verzió, mely ugyanolyan hardver paraméterekkel rendelkezik, mint az egykártyás, habár szolgáltatóknál nyilván ilyen sosem lesz kapható.

Samsung galaxy a3 2016 teszt full

Egyszerűen bántó volt a szemnek. Ettől eltekintve viszont elég élvezhető volt használni a hatalmas nagyobb kijelzőt. Kényelmesen lehetett rajta böngészni, videót nézni, de navigálni is. Software Hát hogy is mondjam…? Szokni kellett, nem is keveset. Első ránézésre letisztultnak tűnt, de mégse. Az első bekapcsolás után végig kellett csinálni a regisztrációs folyamatot, és meg is érkeztem a Home screen-re. Na itt aztán kezdődtek a problémák. Miért van egy Google feliratú mappa a kezdőképernyőn? OK, ez egy Android telefon, de akkor is?! Volt itt Google Chrome, GMail (de akkor minek a gyári levelezőrendszer, és fordítva? ), Google Music, stb… A beállításokban volt olyan menüpont, amit kb 5 percig kerestem mire megtaláltam. Pozítivum, hogy ha a jobb felső sarokban a "Search" fülre kattintunk kereshetünk a lehetőségek között. Aztán belefuttam még néhány, számomra teljesen értelmezhetetlen, dologba. Elindítottam a Facebook Messenger letöltését a Stobe-ból, le is töltötte a telefon (A3), de több, mint 10 percig próbálta feltelepíteni a készülékre.

Brand 2016 IP szabvány 4 Gorilla Glass Limited Edition Nincs SAR 1, 31 N/A = Nincs adat. Legutóbbi frissítés: 2021-07-15 18:21:11 Korábbi vélemények, tapasztalatok

  • Valgus pro bütyökvédő és lábujjkorrigáló gélpárna
  • Samsung galaxy a3 2016 teszt price
  • Samsung galaxy a3 2016 teszt teljes film
  • Tokaji Cuvée Bodvin 2009 5 üveg - Italok - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  • Samsung galaxy a3 2016 teszt videos
  • Samsung Galaxy A3 (2016) - készülék leírások, tesztek - Telefonguru

Egy hétre nyugdíjba küldtem az iPhone-om és teszteltem Nektek ezt a két telefont. Mivel a két készülék között túl nagy különbség nem volt, így egy posztba írom meg tapasztalataimat, íme az eredmény: Design Gyönyörű, vékony, üveg, NEHÉZ(??? ). Ezek jutnak először eszembe. Az első három tulajdonság talán nem szorul magyarázatra, de az utolsó annál inkább. De komolyan, én nem tudom mit csináltak a Samsung mérnökei, gondolok itt pl. a súlyelosztásra, stb…, de elsőre olyan volt kb., mintha egy régi Nokia-t tartanék a kezembe, aztán gyorsan hozzá is szoktam, az zsebembe szinte nem is látszódott, hiszen annyira vékony mind a két készülék. A másik furcsa dolog, amivel viszont tényleg nem tudtam mit kezdeni az egy hét alatt, az az volt, hogy a telefon egész egyszerűen minden egyes alkalommal mikor felemeltem ki akart csúszni a kezemből, hiszen a hátulja egy üveglap, ergo se tapadás se semmi. Valószínű azért is volt furcsa, mert a mostani tokom bőrből készült, annak pedig elég jó fogása van. Az A5 és az A3 is három színben érhető el: arany, fehér és fekete.

Szintén minden verzióban van Bluetooth 4. 0, GPS és az n-es WiFi hálózatokkal is működik a modell. Nagy kérdés viszont az NFC megléte, hiszen bár kétségtelenül hasznos, a Samsung Pay-jel aligha lesz használható (ez a dél-koreai gyártó saját fizetési szolgáltatása az Apple Pay-jel szemben), hiszen ujjlenyomat-olvasó az bizony nincs. Tény, hogy az új, 2016-os A5-ösben már benne van ez az extra, de én a kisebbik verzióból sem hagytam volna ki. Összességében A 2016-os A3-as nekem, mint az előd szerelmesének, csalódás volt. A Samsung Switch programmal vettem a fáradtságot és beleköltöztem egy hétre, de megváltás volt visszaállni a régire. Nagyobb, nehezebb, vastagabb, csúszik, és az egyetlen dolog, amin kellett volna változtatni, a kamera, nem változott érdemben. Az akksija a személyes tapasztalataim szerint kicsit kevesebb ideig bírja egy feltöltéssel, nagyságrendileg 10-15%-kal, ha választás elé kényszerítenének, én még mindig az elődöt választanám. Félreértés ne essék, telefonnak nem rossz az új Galaxy A3, de frissítésként igen keveset kap az ember, jelentősen több pénzért.

A prémium anyagválasztás ellenére a mobilról azért lejön, hogy Samsung, hiszen a kijelző feletti és alatti rész kialakítása is egyértelműen a koreai gyártóra jellemző. Fent a hangszóró rácsa, az érzékelőké s az előlapi kamera kaptak helyet (visszajelző LED nincsen), lent pedig a márka védjegyévé vált gombsor: érintős feladatválót, fizikai Home gomb és érintős vissza gombok követik egymást szépen sorban. Persze minden mobilra, igaz, hogy a kijelző foglalja el a legnagyobb helyet, a Samsung Galaxy A3 esetében azonban talán nem annyira nagy a panel, mint általában szokás: ezért legfőképpen a nem túl vékony oldalsó keretet okolhatjuk. A telefon sarka lekerekítettek, de ezt leszámítva a formavilág az egyenes vonalakra épül. Fémből nemcsak az oldallap készült, hanem a hátlap is, ami bőven elég ahhoz, hogy a külső megítélése – a korábbi Samsung mobilokhoz képest – kategóriákat javuljon. A Samsung színre fújta a "lökhárítót", viszont az előlap illetve hátlap felé eső oldalaknál a 45 fokban lecsapott rész maradt fényes.

Samsung galaxy a3 2016 teszt teljes film

samsung galaxy a3 2016 teszt 1 samsung galaxy a3 2016 teszt 2017

Ez mindenképpen jó hír a napi használat szempontjából, és talán előrevetíti, hogy a " Galaxy S7 " energiaforrása is méretesebb lesz az elődénél. Az új Galaxy A3 a Galaxy A5 előlapján pihen [+] Tesztalanyunk 4, 74 hüvelykes képátlójával mindenesetre maradt a középkategória egyik ritka, egyszerre kompakt és prémium küllemű ajánlata, és olvasóink bejegyzéseiből tudjuk, az ilyesmire a mai napig komoly kereslet van. Az elől-hátul ívesre csiszolt üvegborítás egyértelműen az S6 vonásait viseli magán, ami alapvetően jó hír, és olyan kellemes dolgok is átkerültek a tavalyi csúcsmodellből, mint mondjuk a kameraindítás a kezdőképernyő gomb dupla megnyomásával, vagy éppen a nagy fényerejű, F/1, 9-es lencse. Azt kell látni tehát – és ez még inkább igaz az új A5, A7 és A9 variációkra –, hogy többről van szó a csúcs Galaxyk amolyan előszobájánál; hosszú távú használatra szánja ezeket mobilokat a gyártó. Vékony képernyőkeretek könnyítik meg az új Galaxy A3 kezelését [+] Persze, a konkurencia sem aludt el, a fémházas Xiaomi Redmi 3 például óriási telepet és nyolcmagos rendszerchipet kapott jóval alacsonyabb árcédulával, úgyhogy ismét kritikus pont lesz az, hogy az új A3 mennyibe kerül.

memória MB 1500 Min. háttértár GB 16 Memória bővíthetőség T-Flash - microSD ADATCSERE GPRS Van EDGE Van WAP 5HTML EMS/E-mail push eMail MMS Van Infraport Nincs Bluetooth v4, x B/T extra A2DP Wi-Fi (alap) g/b v4 - b/g/n Wi-Fi Direct Van Wi-Fi extra Nincs Wi-Fi HotSpot Van Blackberry Nincs NFC Van TV/USB kapcsolat Nincs GPS Glonass, aGPS Push to Talk Nincs AKKUMULÁTOR Típus Li-Ion Készenléti idő h / Cserélhetőség Az akkumulátor nem vehetõ ki! Beszélgetési idő h / Gyorstöltés 14 ALKALMAZÁSOK ÉS ÉRZÉKELŐK Java Nincs Flash / Ujjlenyomat olvasó Nincs SNS integráció alap szolgáltatás Organizer alap szolgáltatás T9 szótár alkalmazás független szótár Office alkalmazások DV = Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF) Iránytũ ecompass Extrák ANT+ support EGYÉB Vibra jelzés Van SIM típus nanoSIM SIM-ek száma 2 Flight mode Van Terület Magyar Funkciók Az A310F - Europe, az A31FU külön dél-kelet Europe, az A310M - Latin America, az A310Y - Taiwan, míg a Samsung Galaxy A3 (2016) Duos a két SIM-es verzió jelölése.

samsung galaxy a3 2016 alaplap ár

A telefon felső része üres (illetve nem teljesen azért, egy mikrofon került ide is), a fülhallgató kimenetet és a microUSB csatlakozót is az alsó fertályon találjuk. A bekapcsoló gomb és a hangerőszabályzók elhelyezkedése a Samsungnál ismerős sémát követi (azaz előbbi jobb oldalt, utóbbi bal oldalalt helyezkedik el), viszont a csatlakozók/ajtócskák sorának ezzel még nincsen vége, mivel az unibody kialakítás miatt a micro-SIM-et és a microSD-kártyát is tálcás megoldással tudjuk behelyezni. A hátlapon a szokásos elemek találhatók – kamera, LED-es villanó és hangszóró –, de nem feltétlenül a megszokott elrendezésben, hiszen a hangszóró és a kamera objektívével került egy magasságba. A külsőre összességében egyetlen szavunk sem lehet, ha a Samsung a jövőben ragaszkodik ehhez az irányhoz, akkor gyanítjuk, hogy sok felhasználót fog tudni szerezni pusztán azzal, ahogyan készülékei kinéznek.

más néven Samsung Galaxy A3 (2016) SM-A310F Samsung Galaxy A3 A310F Samsung Galaxy A3 A310M Samsung Galaxy A3 A310Y Samsung Galaxy A3 (2016) Duos Samsung Galaxy A3 A310FU Hol és mennyiért kapható egy Samsung Galaxy A3 (2016)? Samsung Galaxy A3 (2016) ÁLTALÁNOS ADATAI Megjelenés időpontja 2015 december Operációs rendszer v5, x Lollipop (Android) RotaS Van Frekvenciasáv lsgg = LTE, HSPA, Global GSM bands Generáció 4G ChipSet, CPU, GPU Exynos 7578, Quad-core 1, 5 GHz Cortex-A53, Mali-T720MP2 MÉRETEK Súly g 132 Méret mm 135*66*8 Billentyũzet touchscreen KIJELZŐ Kijelző pixel 720*1280 Kijelző méret - col/inch 4. 7 Színes kijelző Super AMOLED Színárnyalatok száma db 16m (24 bit) HANG ÉS KÉP Kihangositás Van Hangvezérlés Nincs Hangjegyzet alap szolgáltatás Csengőhang letöltés univerzális letöltés kezelõ Polifonia MIDI Zenelejátszás Music Player Aktív zajelnyomás külön mikrofonnal! Rádió sztereó Kamera 1x Kamera felbontása 13, x Mpixel Video 1080p HD Player MEMÓRIA ÉS TÁRHELY Telefonkönyv db dinamikus Min.

  1. Magyar nyelvi ellenőrző dolgozatok 8 osztály megoldókulcs
  2. Az idő sodrásában 3 évad 82 rez de jardin
  3. A végzet ereklyéi csontváros online
  4. Gépközvetítő kft kaposvár zöldfa uta no prince

Sitemap | Toyota rav4 gyári alufelni 18, 2024