Fradi Szurkolói Kártya Online Regisztráció

A kitelepüléseink pontos helyszínéről és időpontjáról a felületein tájékoztatjuk szurkolóinkat. A legfontosabb dátum most péntek 12. 00 óra, amikortól az Aréna parkolójában szurkolóink előtt is megnyílik az óriási Fradi Kamion a Groupama Biztosító támogatásával. A Fradi Kamion fő támogatója a Groupama Biztosító. A Groupama azért támogatja a Fradi Kamiont, mert a Groupama Biztosító jelenleg is a klub, ezen belül is kiemelten a labdarúgócsapat támogatója, és egyben a futball stadion névadószponzora. A két cég együttműködésének kezdete még a korábbi stadion működésének idejére vezethető vissza, mely idő során sok közös akció és projekt valósult meg. A Groupama Biztosító ebben a jelenlegi és egyben egyedül álló kezdeményezésben is a Fradi mellett áll. A biztosító az öngondoskodás és a pénzügyi tervezés fontosságára akarja ezzel az eszközzel felhívni a figyelmet, melyben az érdeklődők számára ingyenes és a kötelezettségmentes pénzügyi tervezést nyújt.

Hétfőn kezdődik a jegyárusítás a Bajnokok Ligája csoportkörére « Üllői út 129.

Az Aréna parkolójában mutatjuk be szurkolóinknak az új országjáró Fradi Kamiont. A belépés ingyenes. Hat évvel ezelőtt útjára indult a Fradi-minibusz, amellyel időközben nem csak az országot jártuk be, hanem átléptük a határokat is és felkerestünk magyarlakta településeket, területeket. Hat év nagy idő, a sikert, az érdeklődést látva úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy, mint minden téren a klubban, ebben is előre lépjünk. A Fradi Kamion a Groupama támogatásával lenyűgöző méretével, 20 méteres hosszúságával, különleges Fradi design-nal, 520 lóerős motorral indul országjáró körútra a Groupama Aréna elől. Szurkolóink pénteken 12. 00 és 18. 00 óra között nézhetik meg először az Aréna parkolójában a "csúcsragadozó" kamiont, amely másnap már Siófokon a nagy strand előtt várja a látogatókat. A pénteki, különleges programokkal fűszerezett ingyenes bemutatóra 12. 00 óra és 18. 00 óra között minden érdeklődőt szeretettel várunk az Aréna főépületének parkolójában, az Üllői út felé eső oldalon.

Bemutatták a Fradi új szurkolói kamionját 2020. 08. 14

Rohamosan fogynak a jegyek a Fradi BL-meccseire, még ezekből lehet vásárolni - Ripost

  1. Budapest praga vasti jegy ára map
  2. Mi az a parkinson kór 6
  3. Könyv: Deborah Harkness: A boszorkányok elveszett könyve

Egy dedikált Vidi-mez, egy dedikált adidas-labda és egy Vidi-sál is gazdára talál október 28-án, szerdán! A játékszabályzatot ide kattintva olvashatod el.

Sitemap | Toyota rav4 gyári alufelni 18, 2024