3300 Eger Legányi Út 12

Javítja a mozgásszervek és az érzékszervek működését feszültséget old, ellazít, gyógyítja a testet és a lelket is. Svédmasszázs Általános stressz csökkentő, nyugtató hatású normalizálja a pulzust, a vérnyomást és a légzést segít az izmok regenerálódásában fokozza a vér- és a nyirokkeringés rugalmasabbá teszi a bőrt. Krónikus fájdalmak kezelésére is ajánlott közepes erősségű fogásokkal. Cleopátra aranya - wellness izomlazító, kényeztető masszázs Teljes testen izomlazítás, izom átdolgozás sportolás utáni lazító masszázs kényeztető lomi elemekkel tetőtől-talpig. Mézes élet - kényeztető wellness masszázs A méz antibakteriális, méregtelenítő, bőrtápláló, bőrmegújító ásványi anyagokkal, nyomelemekkel tölti fel a bőrt, tisztítja normalizálja a bőr és a bőr alatti kötőszövet vízháztartását selymessé, puhává varázsolja. Csokoládés boldogság - kényeztető wellness masszázs A bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó masszázs Intenzív bőrfeltöltő, anyagcsere-fokozó, hidratáló hatást fejt ki endorfint szabadít fel, ezáltal segíti a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

3300 eger legányi út 12 day

Családoknak is ideális Szállodánk az Egri Vár fölötti városrészen, 6000m2-es parkosított zöld területen fekszik. Az öt különálló épületben kétágyas pótágyazható szobák, 2, 3, 4 fős apartmanok, valamint egy 130 m2-es luxuslakosztály várja vendégeinket. Minden szobában és apartmanban színes televízió, telefon és légkondicionáló berendezés, s persze a családias környezet és tiszta levegő nyújt ideális körülményeket a pihenéshez, kikapcsolódáshoz. A szobák mindegyikében található minihűtő, az apartmanokban főzési lehetőség is biztosított. Visszautal Eger múltjára a szálloda-komplexum alatt húzódó alagútrendszer, amely bár nem a török időkből származik, mégis képes a régmúlt korok hangulatát felidézni. A szálloda parkjában helyet kapott egy hangulatos kis kápolna, amely remek lehetőséget biztosít romantikus esküvők, koncertek, hangversenyek lebonyolítására. Az étteremmel és wellness részleggel egy épületben található 120 fős konferenciatermünk rendkívül alkalmas vállalati rendezvények, tréningek, találkozók, ünnepségek, bálok és lagzik megrendezésére.

3300 eger legányi út 12 ave

500 Ft. Szállodán belül található a wellness egység. A szálloda öt különálló épületből áll, melyet egy alagútrendszer köt össze a föld alatt. Ezen keresztül minden épületből megközelíthető. Medence információk: A szállodában 5 db medence található. A medencék mérete: Beltéri úszómedence: 1, 5m mély, Kültéri úszómedence: 1, 4m mély Gyermekmedence: 0, 4m mély, Élménymedence: 1m mély, Ülőmedence: 1, 1m mély A medencék hőfoka: 27 – 38 fok között Egyéb wellness szolgáltatások a hotelben: A Hotel Szent István*** Wellness részlege kialakításakor próbált arra törekedni, hogy a Vendég az egész napos pörgés, az intenzív szellemi erőfeszítés után egy jól megérdemelt, mély ellazulást kapjon, mely mind a testnek, mind a léleknek felfrissülést jelent, és segít, hogy újult erővel térhessen vissza a hétköznapokba.

3300 eger legányi út 12 years

Hotel Szent István Eger - Szallas.hu

  1. Hotel Szent István***
  2. Szörnyek az űrlények ellen 2.0
  3. 3300 eger legányi út 12 day
  4. Biga csiga és batka manó youtube downloader
3300 eger legányi út 12 ave

Jó idő esetén kültéri medence, gyermekmedence és napozóterasz használható. Térítés ellenében különféle frissítő és energetizáló masszázsok állnak rendelkezésre. Kétágyas szoba Standard kétágyas (különágyas) vagy franciaágyas szoba. Hotel Szent István***-ban barátságos hangulatú, fenyőbútorokkal berendezett szobák találhatók, 5 különálló épületben. A szobák mindegyikében található: légkondícionáló, mini hűtő, színes televízió, telefon, vezeték nélküli internet (wifi), zuhanyzó, vagy kád. Szobakapacitás: 1 vagy 2 felnőtt részére. Bővebben Francia+egyágyas szoba Barátságos hangulatú, fenyőbútorokkal berendezett szoba. A szobában található: Légkondícionáló, Mini hűtő, Színes televízió, Telefon, Vezeték nélküli internet (wifi), Zuhanyzó, vagy kád. Szobakapacitás: 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 1 gyermek részére. 4 fős apartman Barátságos hangulatú, fenyőbútorokkal berendezett szobák. Az apartman kétlégterű, mindkét szobájában megtalálható egy franciaágy zuhanyzóval, valamint az apartmanhoz tartozik egy kis konyha is.

A masszázs előtt bőrradírozás ajánlott. Szőlőmagolaj kivonat masszázs muskotályos arckezeléssel Gátolja a sejtöregedést, segít megőrizni a bőr fiatalságát, üdeségét. A búzacsíra magas E-vitamin tartalmának köszönhetően regenerálja a bőr sejtjeit, muskotályos arckezeléssel egészül ki. Kávés koffein masszázs A kávé közvetlenül a keringésre hat, fokozza a nyirokkeringést a koffein vízhajtó, zsírbontó, feszesíti a bőrt, késlelteti a bőr öregedését, leköti a szabadgyököket és táplál, hidratál. Bármely bőrtípushoz javasolt.

Sitemap | Toyota rav4 gyári alufelni 18, 2024