K& H Szép Kártya Online Fizetés

  1. Béres Alexandra - Fizetési tájékoztató - Fizetési tájékoztatók-Budapesti/Pest megyei régió
  2. SZÉP kártya | Royal Club Hotel**** Visegrád

A banki fizetőoldal a kötelező biztonsági elemek mellett alkalmazza az úgynevezett 3D Secure biztonsági megoldást, amelyet a MasterCard és a Visa nemzetközi kártyatársaságok dolgoztak ki. A 3D Secure, amely a tranzakciót kezdeményező vásárlónak a Verified by Visa és a MasterCard SecureCode emblémákról azonosítható, a jelenleg elérhető legnagyobb biztonságot biztosítja. A vásárló ugyanis 3D Secure tranzakció esetén - amennyiben a bankkártyája is 3D Secure képes – megadja az internetes vásárlásokhoz használandó egyedi azonosító kódját. Így ezen tranzakciók esetén a fizetési folyamat előtt a kibocsátó bank hitelesítése biztosítja az egyértelmű azonosítást. Mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Kérjük, tanulmányozza át az Elfogadóhely internetes vásárlással kapcsolatos ismertetőjét, a vásárlás kondícióit, a fizetési, illetve szállítási feltételeket. Tekintse át az Elfogadóhely biztonsági feltételeit. Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatosan az Elfogadóhelytől kapott információkat! Gondoskodjon róla, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá!

Béres Alexandra - Fizetési tájékoztató - Fizetési tájékoztatók-Budapesti/Pest megyei régió

Ez után a Tovább gombra kattintva ellenőrizheti a megadott adatokat és jóvá tudja hagyni, vagy akár vissza is tudja vonni a fizetést. A fizetés jóváhagyása után visszakerül az oldalunkra, ahol megtekintheti rendelését és a fizetés állapotát. MKB SZÉP kártyával A Kosár gombra kattintás után válassza a Megrendelés és fizetés MKB Szép kártyával lehetőséget. Átkerül az elektronikus fizető felületre, ahol adja meg a kért adatokat. Kattintson a Fizetés gombra és megtörténik a fizetés. Néhány másodperc múlva automatikusan visszatér a oldalra, ahol a szokásos módon jelezzük rendelését és a fizetés tényét. K&H SZÉP kártyával Válassza ki a szokásos módon a megrendelni kívánt ételeket és kattintson a Kosár gombra. A megrendeléshez kattintson a Megrendelés és fizetés K&H Szép kártyával lehetőségre. Átkerül az elektronikus fizető felületre, ahol meg kell adni a kért adatokat. Kattintson a fizetés Fizetés gombra és megtörténik a fizetés. Utána minden esetben a Vissza bolti alkalmazáshoz feliratú gombra kell kattintani.

PayBook A PayBook szolgáltatásunk használatával egyszerűsítheti és felgyorsíthatja az elektronikus fizetési tranzakciók könyvelési, pénzügyi rendszerekben történő feldolgozását, így jelentős időt és erőforrást takaríthat meg. PayLink A szolgáltató független linkfizetési szolgáltatásunk használatával Ön a lehető legegyszerübb módon biztosíthat online fizetést ügyfelei számára, akár informatikai fejlesztés nélkül. A PayLink segítségével kiegészítő költségektől mentesen, a rendszerünkben elérhető 30+ fizetési szolgáltatón keresztül akár azonnal megkezdhető az online kártyaelfogadás (a kártyaelfogadói szerződés megkötését követően). PayAdmin Ügyfeleink számára olyan központi adminisztrációs rendszert biztosítunk, ahol egyetlen, összesített felületen kezelhetik tranzakcióikat, minden, nálunk igénybe vett fizetési szolgáltató, illetve kiegészítő szolgáltatás esetében.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT! Számunkra megtiszteltetés, hogy Önnek is felszolgálhatjuk ízletes ételeinket és kellemesebbé tehetjük a napját. Hívja bizalommal ügyfélszolgálati munkatársainkat amennyiben kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, illetve ebédrendelést szeretne leadni. Cityfood ebéd rendelése és lemondása telefon vagy akár online is lehetséges. Regisztrált ügyfeleink online is módosíthatják a házhoz szállítást. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Tel. : 06 (1) 700 42 12 • 06 (1) 700 42 16 (munkanapokon 8-15 óráig) Email: Hibabejelentés: Cím: 2220 Vecsés, Új Ecseri út 2. CITYFOOD MAGYARORSZÁG KFT. Székhely: 2220 Vecsés, Új Ecseri út 2. Ügyfélszolgálat: 2220 Vecsés, Új Ecseri út 2. Ügyvezető: Vlajku Levente Adószám: 14228261-2-13. Cégjegyzék szám: 13-09-118378

b. Ezt követően megtörténik az online engedélykérés a kártya elfogadására. Ha ez sikeres volt, megtörténik a tranzakció. c. Végül a rendszer visszairányítja a vásárlót az internet áruházba, ahol a tranzakció eredményességéről értesítést kap. Amennyiben a vásárlási tranzakció eredményéről részletesebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

SZÉP kártya | Royal Club Hotel**** Visegrád

HOPPÁ! A keresett oldal nem található Elnézést, de a keresett oldalt, terméket nem találjuk!

  • Sweet life wellness apartman egerszalók videos
  • Meddig tart az online oktatás
  • Aria brighton vérvörös rabság 2 pdf letöltés
  • Béres Alexandra - Fizetési tájékoztató - Fizetési tájékoztatók-Budapesti/Pest megyei régió
  • Gta 5 letöltése ingyen pc re torrentel 2
  • Előlegfizetés a K&H SZÉP Kártyával ¤ szepkartya.hu (TIPP)

Néhány másodperc múlva visszatér a oldalra, ahol a szokásos módon jelezzük rendelését és a fizetés tényét.

Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót! ELFOGADOTT KÁRTYÁK MKB SZÉP KÁRTYA K&H SZÉP KÁRTYA OTP SZÉP KÁRTYA FIZETÉSRŐL A SZÉP kártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a kártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző "Vissza/Back" vagy a "Frissítés/Refresh" gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával. A FIZETÉS PONTOS MENETE Ön az Étlapunk oldalon választja ki a kívánt (t)ételeket, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

Sitemap | Toyota rav4 gyári alufelni 18, 2024