Peugeot 5008 Suv Műszaki Adatok

Régi dilemma, hogy a stílust megteremtő 405 Mi16 vagy az azt tökéletesítő 405 T16 számít-e nagyobb legendának. A maguk nemében mindketten különlegesek voltak, ám ami a gyűjtői értéket illeti, a T16 egyértelmű előnyben van: míg ugyanis az Mi16-osból kis híján 48 ezer darabot gyártott a Peugeot, a 405 T16 a maga alig több mint ezer darabos szériájával valódi különlegességnek számít. A modell végül utód nélkül szűnt meg; a márka hívei több mint két évtizeden át hiába reménykedtek a sportos szedán visszatérésében. Tavaly azonban kedvező híreket kaptak: színre lép a Peugeot 508 PSE (Peugeot Sport Engineered), a középkategóriás modell 360 lóerős plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt sportváltozata. A 0-100 km/órára 5, 2 másodperc alatt gyorsuló modell piaci bevezetése az idei ősz folyamán vette kezdetét Európa országaiban, és extrém motorteljesítménye mellett olyasvalamit ígér a vásárlóknak, amelyet legendás elődeitől sosem kaphattak meg a rajongók: a lépcsőshátú mellett kombi kivitelben is megvásárolható lesz.

Bemutatták az új Peugeot 9X8 Hypercar versenyautót - Autósajtó

biztonság A Peugeot 4007 biztonsági jellemzői külön szavakat érdemelnek. Ahogy más autókhoz hasonlóan, a francia fejlesztők különös figyelmet fordítottak rá. Az aktív biztonságot elsősorban az optimalizált felfüggesztés és az ABS által vezérelt elektronika biztosítja. Meg kell jegyezni, hogy van egy program a fékezés intenzitásának növelésére, valamint egy olyan rendszer, amelynek fő célja, hogy elkerülje a kerékcsúszást, ha a kerék elégtelen tapadású útfelületen vezet. A passzív biztonságot illetően kilenc légzsák (a gépkocsi maximális konfigurációjában) és a kabinban minden személy számára biztosított biztonsági övek állnak rendelkezésre. Ezen túlmenően a "Peugeot 4007" fokozott erővel rendelkezik a gyermeküléshez. A SUV számos további biztonsági funkcióval és felszereléssel is büszkélkedhet. Ebben az esetben a motor blokkolásának lehetőségéről, a motorháztető kinyitásáról, a xenon fényszórók és egyéb berendezések elfordításáról beszélünk. Kulcsfontosságú megjegyzések a tulajdonosoktól Mindenesetre semmi sem létezik a világban, ezért legalább kicsi, de még mindig hiányosságok találhatók bármelyik autóban.

PEUGEOT 3008 SUV: magasabb szintű élmény - Budai Autóház – Kaposvár

  1. Hp officejet 6950 patron fekete
  2. Peugeot 5008 suv műszaki adatok w
  3. A Peugeot, amely teljesen más ligában játszott | Autoszektor
  4. Pasa Kebab-Nagymama Konyhája Tatabánya - Hovamenjek.hu
  5. Peugeot - modellek katalógusa: műszaki adatok, vélemények, árak, fotók az autókról AvtoTachki
  6. Bemutatkozik a PEUGEOT 508 PSE
  7. Szerelem a fehér házban film magyarul
  8. Peugeot 5008 suv műszaki adatok 6
  9. A Csajok, Pasik, Balaton adásában csókolózott Kata és Heni

Peugeot 5008 suv műszaki adatok de

Nyitókép: Pixabay

Hiperhatékony hibrid motorok Mióta a PEUGEOT 2020 szeptemberében bejelentette, hogy versenybe száll az LMH (Le Mans Hypercar) kategóriában, a versailles-i műhelyek teljes erőbedobással dolgoztak a 9X8 elkészítésén. A 9X8 hátuljába a PEUGEOT HYBRID4 motorcsalád V6-os, 2, 6 literes, 500 kW-os (680 lóerős), 90 fokos biturbó motorja kerül, amely már április óta gyűjtögeti a kilométereket a tesztpadon. Az autó elejébe kerülő 200 kW-os elektromos motor, a 7 sebességes szekvenciális váltó és az akkumulátor jelenleg gyártási fázisban van, és a tervek szerint készülnek el a tesztek idejére. A PEUGEOT Sport és a Saft (a TotalEnergies leányvállalata) napról napra oldják meg azokat a kihívásokat, amelyeket egy magas sűrűségű, nagy teljesítményű és nagyfeszültségű (900 voltos) akkumulátor fejlesztése jelent. "A célunk egyik oldalról az abszolút megbízhatóság, másik oldalról pedig a tökéletes üzemanyag-gazdálkodás – mondja Jean-Marc Finot. – A Le Mans-i verseny igazából egy 24 órás sprint, ahol a győzelem egyetlen boxkiálláson is múlhat.

peugeot 5008 suv műszaki adatok 2017
  1. Eredeti aloe vera rostos ital gel
  2. Bulk teljes film magyarul indavideo templomos lovagok
  3. Majer étterem balatonfüred heti menü
  4. Kidolgozott informatika érettségi tételek 2010 qui me suit

Sitemap | Toyota rav4 gyári alufelni 18, 2024